Selecteer een pagina

Online of telefonisch reserveren?

7 dagen per week en 24 uur per dag!

Wie zijn wij?

Taxi Concurrent Zaandam is een zelfstandige onderneming op het gebied van kwalitatief hoogwaardig personenvervoer. Flexibiliteit en een kwalitatief hoogwaardige service staan bij ons centraal. Afspraak is afspraak. Ons hechte team van chauffeurs is multicultureel samengesteld. Wij beschikken over een representatief wagenpark voor personenvervoer, zakelijk vervoer en groepsvervoer. Ook verzorgen wij het vervoer naar luchthavens, zoals Schiphol.

Wij willen altijd klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u te allen tijde gebruik maken van onze verschillende diensten. U kunt bij ons altijd bijvoorbeeld vooruit bestellen: dit is ideaal voor feesten en partijen. Uiteraard kunt u ook voor uw zakelijk vervoer, groepsvervoer en uitgaansvervoer bij ons terecht. Denkt u aan Taxi Zaandam dan heeft u Taxi Concurrent Zaandam nodig!

Betaal contant, met PIN of creditcard!

Als één van de weinige bedrijven uit de Zaanstreek is het bij ons mogelijk om uw (zakelijk) taxivervoer af te rekenen met creditcard of pinpas in onze mobiele pinautomaten. Voor het gebruik van de mobiele pinautomaat betaalt u, indien u afrekent met uw creditcard, niets extra's op het aangeboden tarief.

Wij accepteren de volgende betaalmogelijkheden